Монтаж на термопанели, LT ламарина и дограма

Термопанелите са изолационни материали, които се монтират върху стените на сгради, за да подобрят топлоизолацията и енергийната ефективност. За монтаж на изолационни термо панели на метална конструкция е необходимо да се следват няколко стъпки. 

Първо трябва да се избере подходяща термо панел за монтаж. След това се прави подготовка на повърхността на металната конструкция, която включва почистване и дегресиране. След това се прикрепят крепежни елементи към металната конструкция и се поставят термо панелите върху тях. Накрая се запълват всички щели и фуги с пяна за монтаж и се изчаква да изсъхне.

Монтажът на термопанели е ефективен начин за подобряване на топлоизолацията и енергийната ефективност на сгради. Термопанелите намаляват загубата на топлина през стените, увеличават комфорта на обитателите и намаляват разходите за отопление и охлаждане. Термопанелите също така придават модерен и красив вид на фасадата, който повишава стойността на имота.

Ако имате нужда от професионална помощ за монтаж на термопанели не се притеснявайте да се свържете с нас. Ние правим оглед на място. Работим по проект на клиента от изкопа до последният детайл. При нас ще получите изгодни цени според сложността на обекта.