Продажба на термопанели в Пазарджик

Продажба на термопанели Пазарджик

Ние сме Фирма Голд Строй 22 ЕООД и сме един от лидерите в продажбата на термопанели в град Пазарджик. Разполагаме с голямо разнообрази от налични панели в нашата база в с. Капитан Димитриево.

Предлагаме разнообразие от модели, цветове и размери по поръчка на клиента:

  • стенни панели
  • хладилни панели
  • покривни панели

Термопанелите са иновативно решение за изолация и облицовка на сгради, които осигуряват енергийна ефективност, здравина, естетика и комфорт. Те се състоят от два слоя – плоча от полистирен или минерална вата и плоча от фиброцемент или метал, които се свързват със специален лепилов слой. Така се образува здрава и лека конструкция, която се монтира бързо и лесно на фасадата на сградата.

Ние работим само с висококачествени материали и технологии, които гарантират дълготрайност и безопасност на продуктите. Имаме опитен и квалифициран екип от специалисти, които извършват професионално консултиране, измерване, доставка и монтаж на термопанелите.

Ако търсите ефективно и модерно решение за изолация и облицовка на вашата сграда, не се колебайте да се свържете с фирма с нас. Ние ще ви предложи индивидуална оферта, която ще отговаря на вашите нужди и бюджет. Фирма Голд Строй 22 ЕООД е вашето име за качество и стил.

Продажба на покривни панели Пазарджик